Danish Terrace har eksisteret siden den 10. November 2009, med det formål at være en konkurrencedygtig og effektiv raiding guild. I Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria og nu i Warlords of Draenor har Ðanish Terrace været et af de bedste danske guilds, og har opnået super flotte resultater, eksempelvis World #27 i Siege of Orgrimmar 10-man. Vi stræber hele tiden efter at blive bedre og er derfor konstant på udkig efter talentfulde spillere, som kan blive en del af vores raiding team.

Hvad Ðanish Terrace kan tilbyde dig
Progression: En chance for at raide med det bedste danske raiding guild, og være med til adskillige cutting edge kills. En chance for at være i et fedt raiding miljø i blandt andre dygtige spillere. Vi holder utallige DPS/HPS rekorder på WarcraftLogs.
Stabilitet: Som tidligere nævnt er Ðanish Terrace den bedste danske guild og hverken vores core raiders eller officerer, har nogen intentioner om ikke også at være det i fremtiden.
Humor: Vores guild chat er altid fuld af drillerier og folk som ønsker at gøre ting, uanset om det er PVP, spille andre spil, skabe et altraid eller blot hygge.

Hvad vi forventer af dig
Skill: Du skal kende din class vrangen ud og være i stand til at anvende din class på ekstremt højt niveau i et evigt skiftende raid miljø.
Kommunikation: Du skal skal være i stand til at kommunikere effektivt på dansk i spillet og over Teamspeak. Du skal derfor have en anstændig mikrofon / headset. Du er ikke brugbar for os, hvis du finder det nødvendigt at skrive ingame for at kommunikere.
Fleksibilitet: Til tider kan vi opfordre dig til at spille et andet spec, eller extende vores raid tider. Nogle gange starter raids også tidligere end normalt.
Dedikation: Du bør altid placere PvE øverst på din prioriteringsliste, og gøre alt hvad du kan for at hjælpe yderligere med at opnå højest mulig progress.
Pålidelighed: Vi forventer så tæt på 100% fremmøde som muligt fra dig. Undlader du at give en ordentlig begrundelse for fravær, kan det få konsekvenser for din fremtid i Ðanish Terrace.

Vores progression skema

Hvis vi mener at det ville hjælpe progression kan vi overveje at starte raids tidligt eller forlænge dem. (Dette sker efter aftale med alle raiders.)
Når vi har nakket det hele, og det såkaldte "farm" starter, kan du forvente langt mere overkommelige raid tider.

Achievements
Tier 17
- Warlord Blackhand [M] - World 36th, EU 23rd, Realm 1st
- Imperator Mar'gok [M] - World 15th, EU 9th, Realm 1st

Tier 16
- Garrosh Hellscream [10H] - West 27, Realm 1st
- Garrosh Hellscream [25H] - West 141, Realm 2nd

Tier 15
- Ra-den [10H] - West 306
- Lei Shen [10H] - West 260

Tier 14
- Sha of Fear [10H] - West 349

Afslutningsvis
Såfremt du mener, at du er den spiller vi leder efter, så klik her for at smide en ansøgning.
Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Ðanish Terrace, er du velkommen til enten at kontakte os via vores hjemmeside, eller ved at whisper en af vores medlemmer in-game og bede om en officer.
Du er også velkommen til at tilføje NiklasEmil#2840 på Battletag.

Tak fordi du overvejer Ðanish Terrace.